Deo-tricket.. og meget mere! – Sofie La Fille
"er det ikke skønt at være gravid?".. DEL 2

Deo-tricket.. og meget mere!

Reklame for Australian Bodycare
Dette indhold er en del af min kampagne med Australian Bodycare, og de links der fremgår, er reklamelinks! Ved reklamelinks, så tjener jeg penge hvis du køber gennem linket – TAK for at støtte min business♥️
Efter utallige spørgsmål “hvad er deo-tricket?” efter jeg delte på instagram, at jeg benytter roll on deo fra Australian Bodycare til naturligvis under armene, men også mellem lårene for at undgå rødme og ømhed, så kommer nu her det endegyldige svar, så du altid kan finde TRICKET til for evigt at slippe for cykelshorts under kjoler (hvilket jo i sig selv er helt væk, da man jo så render rundt med dobbelt tøjlag i sommervarmen!)
Jeg tager kort sagt, roll on (spray kan også benyttes) på inderlårene, i samme omgang som jeg benytter den under armene om morgenen – i starten gav jeg den alt for lidt, så det var slet ikke tilstrækkeligt – så bare giv den en ordentlig omgang! Hvis du skal gå meget i varmen, så hav deo’en med, til en påfyldning senere på dagen..
Og det er så det! På med den ventilerende sommerkjole og så ellers ud over stepperne⚡⚡⚡
Mit plejer at holde 8-10 timer når jeg har en dag, hvor jeg går meget!
Roll on deo fra Australian Bodycare er fri for parabener, parfume og aluminium⚡🙏🏼
Derudover vil jeg lige lave en skud ud til Australian bodycares bodywash (som hele familien bruger) den er mega god og fungerer virkelig godt for alle og er perfekt til Hugos typiske nordiske og sarte hud – og så kan han selv betjene den, når han er i bad, fordi pumpe-funktionen gør, at han kun får det ud han skal bruge♥️ klik her for at købe den store flaske med pumpe!
(Vil lige nævne, at jeg har brugt Australian Bodycares produkter længe, så da skrev om at lave en kampagne, var det helt naturligt et ja🤩)
Jeg er virkelig positivt overrasket over deres balsam, den gør virkelig håret blødt, og jeg putter det i nederste del af mit hår under 2. hårvask. (Ja jeg vasker hår 2 gange ved hver vask, for det har jeg lært og det fungerer virkelig godt, der går længere tid før end håret blir fedtet!) Klik her for balsam!
Og så ikke at forglemme – det absolut mest vigtigste produkt EVER!!! Deres metaldims til at rense hudorme og bumser og så kombineret med spotsticken! OMG!! Det er det mest revolutionerende jeg NOGENSINDE har haft i mit skinpleje game! Jeg har ALTID har store sår (fordi jeg har pillet og pillet og pillet og klemt og klemt på alt) men med denne magiske dims, er der slet ikke den voldsomme behandling af huden, men sætter den bare på, trykker og trække (evt. roterer lidt – og så bliver der tømt ud! Nemt!) og så ruller jeg spotsticken på bagefter!! dagen efter vågner jeg op uden hævelse, eller noget og urenhed osv er stort set væk!! Jeg ELSKER det! Det er nemt! Det er billigt! Og så er det pisse effektivt!⚡⚡⚡ klik her for spotstick og klik her for metaldimsen 🙂
Og så til sidst vil jeg slå et slag for deres intimprodukter – særligt deres intimsæbe med pumpe (fordi pumper er mega nemt under badeturen og beholderen er større og man får oftes flere milliliter for pengene) Efter åbning holder den i 12 måneder, og 500 ml er ca hvad jeg bruger på et år – så det er bare himmelsk ikke at skulle købe det løbende :).
Jeg har efter jeg fødte, oplevet behov for intimsæbe, det er ellers ikke noget jeg brugte før, men der er sket en eller anden forandring, som gør at jeg nu benytter intimsæbe. Intimsæben fra Australian Bodycare er den bedste jeg har prøvet! Men det er heller ikke så underligt, for Tea tree oil er med til at genoprette den naturlige bakterieflora!
Australian Bodycare er dermatologisk testet (dvs. de har testet produkterne på særlig sensitive hudtyper🙏🏼)
Derudover er Australian Bodycares hovedbunds produkter klinisk testet!

1 kommentar

  • Ann

    Det roll on trick, er verdens BEDSTE trick.. Taaaak for tip <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste opturs indlæg

"er det ikke skønt at være gravid?".. DEL 2