Ingen baby – og hvad så? – Sofie La Fille
Deo-tricket.. og meget mere!

Ingen baby – og hvad så?

REKLAME for DayDose.

 

Jeg delte her i maj måned at jeg var begyndt at tage gravid-vitaminer, for ligesom at sikrer at kroppen er 100% klar til en graviditet. Jeg læste mig til på sundhed.dk, at det er en god ide at tage bl.a. folsyre (som der er i gravid-vitaminpiller) i 3 måneder før en graviditet. Men jeg oplevede, at da jeg fik min menstruation her i start juni, så blev jeg for første gang ked af det (jeg har fået uønsket menstruation siden oktober 2017).

 

Jeg tror det handler om, at jeg jo havde gjort ‘noget’ og så burde der jo også lande en graviditet. Jeg er stoppet med at tage gravid-vitamin igen, da jeg egentlig bare blev ked af ikke at blive gravid – min intention var at min krop skulle have de optimale rammer ved befrugtning, men virkeligheden viste sig at være end anden.

 

Jeg er efterfølgende blevet bekendt med DayDose, som laver det her ‘active‘ kosttilskud, som sjovt nok også indeholder samme mængde folsyre som gravid-vitaminer – bare uden at jeg hver dag står og kigger på etikken ‘kosttilskud under graviditet’. Så ja jeg tager fortsat folsyre, men nu via DayDose, og så bare uden det her visuelle fokus hver gang bøtten tages frem “gravid”.

Jeg er virkelig begejstret for Active produktet – jeg får både min jern og magnesium samt fiske-olie i den daglige dosis. Jeg supplerer med yderligere jern, da jeg har for lav blodprocent.

 

 

Jeg har selv haft en MEGET dårlig vane, med at have 5 forskellige pilleglas, som jeg ikke altid husker at tage, og så udløber de på forkellige datoer, så man i sidste ende når at smide produkterne ud.

 

DayDose er mega smart, det kommer i én æske som man genbruger igen og igen, da man sammen med æsken får indmad til 2 måneder, så man skifter indholder hver uge. Det er inddelt i dagsfelter, og på DayDose hjemmeside, kunne jeg læse mig frem til, det har vist sig, at 96% faktisk husker deres daglige indtag med DayDose

Så det er således slut med en masse forskellige bøtter og glas, og så kun én æske med hver dags indtag. I øvrigt mega smart ved ferie, for der har jeg tidligere doseret i fryseposer og jeg ved ikke hvad – nu tager jeg bare pakken med, for der er hvad man skal bruge.

 

Der er 5 forskellige serier – jeg selv bruger Active, fordi, ja jeg er mega aktiv (ikke i sportslig forstand) og har altid virkelig mange planer! Rasmus (min elskede mand) kører Essential Male ( der er også essentiel female, målrettet kvindekroppen) og lige i denne uge tager han Immun udgaven, da han er småsløj og har ironman den 23. juni, hvor han bare skal være på toppen!

Hvis du skal ud og rejse, så har de også en travel-udgave – den ville jeg ønske jeg havde kendt til i efteråret, da vi rejste 2 måneder i Thailand, for det indeholder bl.a. det her stabiliserende mælke-syre til maven, som vi virkelig godt kunne have brugt, når klima og kost bare vendte 180 grader overnight.

 

Serviceinfo: der er lige nu 50% på hjemmesiden, du får således 2 måneder for 149,- og herefter kører det som abonnement, hvor man betaler hver anden måned og produkterne sendes hjem til dig, Nemt! Du klikker bare her hvis det er noget for dig:)

 

 

1 kommentar

  • Kirstine

    Jeg kan så meget nikke genkende til den gravitamin pakke, vi har prøvet i 1 år nu. Min veninde kom en dag med en plast bøtte formet som et hjerte og havde poppet en omgang af dem der i, så baby vitaminer fra kærligheds bøtten blev lidt lettere og tage😄

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste opturs indlæg

Deo-tricket.. og meget mere!