Man ved man er blevet voksen når… – Sofie La Fille
Husejer!.. Vi skal bare lige male... Før og efter billeder!

Man ved man er blevet voksen når…

Ja nu kommer det – blogindlægget om at jeg er blevet voksen!
Sygesikringskortet lyver ikke – luksuslegemet her runder de 30! Men mit sind derimod, har hele tiden været lige så blæst, som da jeg var 18 år gammel og jeg har ikke på noget tidspunkt følt mig voksen.. ja jeg blev myndig.. ja jeg kunne tjene (og ikke mindst bruge) mine egne penge.. ja jeg kunne flytte hjemmefra (af 2 omgange faktisk).. og ja jeg kunne flytte sammen med min kæreste.. og ja jeg kunne få et barn.. og ja jeg tog voksne beslutninger ift. forældreskab (her snakker vi ikke de beslutninger der vedrører fx. strik-dragter til bebs til 1.500 kr.).. ja jeg kunne få en fuldtidsstilling og tjene mere end jeg nogensinde har gjort.. ja jeg kunne blive godkendt i banken til at købe fast ejendom for 4 mio. kr… og ja jeg jeg kunne oprette et cvr-nummer og gå selvstændig og holde revisor-møder.. men fælles for alle disse begivenheder er, at jeg ikke på noget tidspunkt har følt mig voksen!
Men så kom huset (hvis du ikke har læst mit første boligbloggerindlæg så klik her!)..
Da jeg sad med nemid og skulle underskrive skødet på huset, kom der pludselig en ukendt følelse rullende ind over mig – ikke dårlig, heller ikke for vild optursagtig.. men sådan midt imellem.. jeg tænkte ikke mere over det.. lige ind til jeg stod i huset og vi havde fået nøglerne og så kom samme følelse igen! Samtidig med at jeg begejstret jublede “Eiihh hvor er det bare fedt at der er bryggers!!”.. igen tænkte jeg ikke mere over den følelse… lige ind til jeg fik nærstuderet badeværelset og tænkte “YES!!! der er brusekabine!!! Slut med at bade midt mellem håndvask og lokum”… jeg blev så pludselig opmærksom på, at lige netop denne følelse, det ér følelsen af at være voksen!
Man ved i øvrigt at man er voksen når ens google-søgninger pludselig er: “hvordan klipper man en hæk”, “hvordan finder jeg ud af hvilken hæk jeg har?”, “vasketøjskurve smarte”, “pudsede murstens facade”, “hvad er et skuffejern” (alt sammen er direkte taget fra min søgehistorik)..
Man ved man er voksen når man bruger en hel solskins lørdag i haven uden barn, mens alle ens venner sender snaps (ikke Aalborg Akvavit;)) fra drinks-dates hvor man kan joine anytime, og man bare tænker “yes hvor fedt at det store træ blev beskåret”…
Man ved man er voksen når, man har optur over at bestille en hel container til haveaffald (koster alligevel 3-4 tusind kr.!!) så man slipper for at køre på lodseplads med haveaffald!
Man ved man er voksen, når ønskelisten til ens fødselsdag ser således ud:

Champagneglas la divina fra hwl.dk

Kagespade
“Løgneren” af martin a. Hansen
Mefa pakkepostkasse
Gavekort til nybo planteskole
Stigegolf (spin ladder) havespil a la “ring kast”
Haveslange med “pistol” 
Hækkeklipper fra Makita eller Dewalt til batteri 
Kanttrimmer fra makita eller dewalt til batteri 
Have hortensia/helårs hortensia til at plante udenfor i vores nye have
Man ved man er voksen, når man står og bliver rørt ved synet af den gipsvæg ens mand har sat op, lige dér hvor man ønskede den!
Man ved også at man er voksen, når man mærker en let kildren i maven, ved tanken om at komme en tur i enten Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller lign, for at finde en rive, havehandsker eller andet, fordi der er en lille mulighed for at falde over et eller andet magisk aggregat til haven eller huset:)

Og så ved man, at man er voksen når, man får en fælles budgetkonto med sin ægtefælle.

Ingen kommentarer endnu

Jeg elsker når du involverer dig i mit univers - har du lyst, så skriv en kommentar eller spørgsmål til indlægget :)

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste opturs indlæg

Husejer!.. Vi skal bare lige male... Før og efter billeder!