For kommercielle samarbejder kontakt sofielafille@represented.dk

Her kommer de benhårde hardcore facts om mig:

Jeg er fra 1989 – dvs her i 2019 blir jeg 30.

Jeg er gift med min dejlige mand Rasmus – vi har sammen Hugo på 5 år.

Jeg er født og opvokset i nordsjælland og bor lige nu i vidunderlige Helsingør.

Jeg er her på denne jord, for at dele ud af min power – i enhver henseende! Jeg elsker at være PÅ! Det er egentlig underordnet om det er på en scene, instagram, påklædning, dans, lipsynk, makeup, grin – ja whatever det skulle være – omdrejningspunktet er altid min power!

Jeg deler ud af min power, så andre mennesker mærker større styrke i sig selv og måske gir knap så mange føkks for, hvad andre tænker!!

Jeg startede i 2016 med, at jeg mærkede den her ikke-placerbare lyst til ‘noget mere’. En følelse af noget, som længe (måske hele livet) har ligget inderst inde og bare ventet på, at jeg var klar til at give det fri. Det startede ud med at jeg delte nogle billeder og tekster på instagram, hvor mit fokus ikke lå på ‘hvad bør jeg dele’ – men ud fra hvad der føltes sandt for mig. Og ja, det var der så stille og roligt (primært) kvinder der meldte ind på – dagligt tikkede der nye følgere ind, allesammen nogen som meldte ind på mit univers, hvor jeg stadigvæk deler ud, af det som føles sandt for mig.

Det har nu resulteret i denne blog, og jeg tager gerne imod ideer og inspiration til emner!

God tour de la fille her på sofielafille.dk